tache de beaute facebook

Proef één ingrediënt van Château de Beauté,....

De introductie van ons nieuw verzorgingsgamma 'Château de Beauté' van Christina Cosmeceuticals was een schot in de roos! Veel tevreden klanten met lovende woorden over het gebruik van de verschillende producten. Hoe kan het ook anders? De verzorgingslijn Château de Beauté biedt krachtige anti-aging formules uit de natuur, dankzij unieke componenten van wijn (waaronder resveratrol) in combinatie met High Tech Actieve Ingrediënten: o.a. ingekapselde Retinol, Hyaluron & Peptides.
christina chateau de beaute

Bijzondere producten vragen om een bijzondere actie.

Ontvang van 18 tot 31/10 bij aankoop van 2 Château de Beauté producten een kwalitatieve fles wijn* Een èchte CHATEAU, boordevol resveratrol.  :-)

Het gamma bestrijdt zowel interne als externe factoren van huidveroudering. Al de producten bevatten natuurlijke druiven-fruitzuren die zowel exfoliërend als hydraterend kunnen werken, polyfenolen (sterke anti-oxidanten) en het unieke resveratrol, dat algemeen beschermend, oplichtend, verstevigend en verjongend werkt.

Daarnaast bevatten een aantal producten een baanbrekende vorm van vitamine A, die pas in de diepere huidlagen vrij komt en afgegeven wordt met time-release!. Verschillende vormen van Hyaluronzuur houden het vocht in de huid vast en plumpen rimpels. Daarnaast is er een Hi-Tech Biopolymeer dat als een soort elastische film de huid opspant en een rimpelvullende en liftende werking heeft. Een bijzondere Peptide maakt de huid bovendien voller, verbetert de celfuncties en vermindert lijnen en rimpels.
Resultaat: op vrij korte termijn een duidelijk jonger huidprofiel!

Vraag ons advies over de producten die voor jou geschikt zijn of bestel ze meteen online

* actie geldig op het volledige gamma van Christina
 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté

actie loopt van
18/10/2020
tot
31/10/2020