tache de beaute facebook

Onze promoties vanaf heden tot eind maart of uitputting van de voorraad

Bijna iedere maand geven we jou de kans een item voordeliger op de kop te tikken, of een extra geschenk te krijgen. Kijk snel of jouw geliefkoosd product aan zet is!
promotie

Ontzuren met.... ALKA thee!

Na water is thee de meest gedronken drank ter wereld. Al sinds de oudheid houdt de mens zich bezig met het reinigen of het ontzuren van het lichaam door het drinken van kruidenthee. ALKA THEE is samengesteld uit maar liefst 52 verschillende soorten kruiden voor een optimale reiniging van het lichaam. De lente is bij uitstek het seizoen om hiermee van start te gaan. Naast de lekkere en verfrissende smaak

  • zorgt de thee voor afvoer van overtollige zuren en verbetert hij de stofwisseling
  • draagt hij bij tot een gezonde blaas en gezond urinewegstelsel
  • ondersteunt de thee een goede spijsvertering
  • bevat het product natuurlijke antioxidanten ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • helpt hij om een gezond lichaamsgewicht te behouden
  • is de thee vrij van caffeïne en looizuur

ALKA THEE is 100% natuurlijk, is er voor ieder moment van de dag. Hoe meer koppen je drinkt, hoe intensiever het lichaam ontzuurt. Bovendien drink je hem koud of warm.
Vraag gerust om deze heerlijke drank te testen! 
 

Promotie SERUMS:

  • Environ C Quence serum 1,2,3:  € 115, nu voor €99.  Deze serums versnellen duidelijk je beoogde resultaten. De Vita-Peptide C-Quence Serum 1 is voor starters als dag- en nachtverzorging en bevat de kenmerkende vitaminecocktail (A, C en E), verrijkt met peptiden,  dat jou zal helpen om er zo lang mogelijk en zo jong mogelijk uit te zien. Breng je Vita-Peptide C-Quence Serum ’s ochtends en ’s avonds aan (2 à 3 pompjes) na je Pre-Cleansing Oil, cleanser, toner, (serum) en ooggel. Breng daarna je AVST of Antioxidant Defence Crème aan. Gebruik 2 flesjes serum 1, en stap dan over op serum 2. Na 2 flesjes serum 2 ben je klaar voor serum 3 enz....
  • Environ Tri Peptide Avance serum: € 89, nu voor €79 . Het super slimme serum voor de mature huid dat vooral een liftend effect heeft. De fijne Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser bevat een unieke combinatie van 3 verschillende peptidencomplexen die je huid er blijvend jeugdig laten uitzien. Dit luxueuze serum zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er gladder en steviger uitziet. Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Tri-Peptide Complex Avance Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Vervolg met je Environ moisturiser.

Wees snel, er is slechts een beperkte voorraad!

 

Promotie OOGVERZORGING:

Omdat de huid rond de ogen extra gevoelig is, en als eerste zone van je gelaat, extra verzorging vereist, nu € 5 korting op alle oogverzorgingsproducten!
Wij geven je graag advies over welk product het meest geschikt is voor jouw oogcontour.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten

Tache de Beauté - wij maken mensen mooi

 

 

actie loopt van
03/03/2019
tot
31/03/2019