tache de beaute facebook

NIEUW: Environ® SPF25 in spray

Actie tot 31-5-2014 - Lanceringsaanbod: Environ® Sun and Body - Gift Collection
Environ zonnebescherming

Bij aankoop van Environ® RAD Sunspray SPF25, AVST Hydrating Lotion en Body Oil, 

GRATIS: 

  • Rad Lipstick
  • UV detectiekaart
  • Sun Care themaboekje
  • proefdosis zelfbruiner Tantasia
  • + een modieuze tas!

Voor €140 - uw voordeel = € 21

Niets is gemakkelijker dan een zonneproduct in spray voor gelaat en lichaam, voor alle leeftijden vanaf 6 maanden, voor alle huidtypes en -condities!

Dit product beschermt op gezonde wijze tegen de schade van UVA èn UVB stralen. Twee nieuwe fotostabiele zonnefilters bieden de hoogste bescherming op de markt tegen vrije radicalen veroorzaakt door UV licht. Deze zonnefilters (Uvinil A + granular en Tinosorb) absorberen heel sterk UVA stralen en stabiliseren ook de UVB filters (Parsol MCX en Uvinol T150) die de huid beschermen tegen verbranding. Het product heeft dankzij krachtige anti oxidanten ook een beduidend hoge anti-aging werking, zorgt voor een egalere pigmentverdeling èn is bovendien water resistent. RAD SPF 25 filtert 96% van de zonnestralen! Een praktisch product voor het hele gezin dus! Veilig, praktisch en gezond, dat is waar Environ voor staat!

  • Gebruik op het lichaam: rechtstreeks op de huid verstuiven en met de handen open wrijven.
  • Gebruik op het gelaat: eerst verstuiven op de handen en dan met de handen aanbrengen op het gelaat.

Environ® RAD SPF 25 spray: € 39,50

Om de huid van uw lichaam het hele jaar door goed te hydrateren, te voeden en te verjongen maakt u best de combinatie van AVST Hydrating Lotion en Body Oil. De Hydrating Lotion maakt dode huidcellen los en zorgt voor een verbeterde opname van de Body oil die een hoge dosis vitamine A, E en C bevat. Een perfect duo in anti-aging!

Ontdek ook onze andere super voordelige zonne-promotie!

 

 

actie loopt van
04/04/2014
tot
31/05/2014