tache de beaute facebook

Nanopore: revolutionaire microneedling!

Onze klanten weten dat wij tot het uiterste gaan om mooie en gezonde huidresultaten neer te zetten. We laten jou graag kennis maken met een niet-invasief microneedling systeem dat zichtbaar resultaat geeft, zonder risico, ongemak of downtime en dat bovendien geen verdoving vraagt.
nanopore microneedling

Hoe werkt Nanopore Microneedling precies?

Er worden fijne roterende naaldjes gebruikt, die tot 1500 microkanaaltjes per sec./m2 in de huid maken. Op die manier brengen we cocktails met professionele serums onmiddellijk dieper in de huid voor de behandeling van rimpels, (acné)littekens, grove poriën en verslapping. Ook grote verbetering mogelijk bij wallen en donkere kringen.

Wat is het verschil met andere rollers/needling apparaten?

Nanopore werkt op een gecontroleerde manier op het vlak van veiligheid, diepte, hygiëne en effectiviteit. Er is geen ongemak of downtime en.... HET GAAT SNEL! De behandeling duurt slechts 1 uurtje. Op die manier is het handig om regelmatig te werken aan jouw persoonlijke huidverbetering.
Nanopore Microneedling

  • verhoogt de transdermale penetratie. Dit betekent dat microperforatie van de hoornlaag de permeabiliteit en penetratie van actieve ingrediënten verhoogt.
  • herstelt de dermale matrix: Nanopore Microneedling verhoogt de productie van collageen door natuurlijke herstelmechanismen.
  • verbetert de intercellulaire communicatie: dit heeft een invloed op de barrièrefunctie, pigmentatie, elasticiteit van collageenvezels en elastine in de huid.
  • door bovenstaande fysische en mechanische stimulatie van de huid worden waardevolle serums met o.a. groeifactoren getransporteerd naar de dermis en epidermis.

Hoe voelt een behandeling?

Wij namen uiteraard de proef op de som en waren blij verrast dat de Nanopore Microneedling zo goed als pijnloos kan worden uitgevoerd. Dit komt door de hoge snelheid waarmee de pen met de naaldjes op en neer gaat. Deze techniek kan dus veilig en veelvuldig worden toegepast. Het risico op bloeden is erg laag. Onmiddellijk na de behandeling zie je een lichte roodheid van het gelaat. Daarom combineren wij Nanopore Microneedling steeds met LED-lichttherapie.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Omdat iedere huid uniek is, hangt het aantal behandelingen af van het soort huidprobleem dat je wil aanpakken. De beste resultaten worden evenwel verkregen na een kuur van 6 behandelingen. Het is aangewezen om daarna deze unieke microneedling regelmatig te herhalen.

Hoe verzorg je de huid na de Nanopore Microneedling?

Een professionele behandeling vergt altijd een kwalitatief verzorgingsritueel voor thuis! De eerste uren na de behandeling, zolang de poriën open zijn, worden geen producten aangebracht. Daarna gebruik je de door ons aanbevolen thuisproducten die met aangepaste ingrediënten voor jouw huidprobleem, zorgen voor optimale resultaten. Breng ook steeds een zonnefilter aan!

Wat kost zo'n behandeling?

Per behandeling (inclusief LED) betaal je € 160. Dit kan eenmalig voor bvb een coup d'éclat effect.
Wens je échte huidverbetering, dan boek je een kuur van 6 behandelingen. Je betaalt vooraf € 960 en krijgt thuisverzorgingsproducten t.w.v. € 200 als geschenk!