tache de beaute facebook

Moederdag

Verwen jezelf of iemand anders op 8 mei. Kies vooral voor kwalitatieve items die niet alleen lang meegaan, maar die je ook vreugde èn resultaat bezorgen.
moederdag schoonheidsbehandeling cadeaubon

Een greep uit onze selectie:

 • een MASKER : ontdek wat een reinigend, hydraterend of anti-aging masker kan doen! Het is een fijne extra die je huidverzorging naar een hoger level brengt èn dat met instant resultaat! Bovendien schenkt een masker je welverdiende me-time. Laat het een excuus zijn om even te ontsnappen aan andere klusjes en geniet luilekker in de zetel, je bed of bad. Idealiter breng je een masker 2 à 3 keer per week aan, maar wees alvast trots op jezelf als je er telkens een sunday-maskday van maakt!
   
 • een SERUM: als er 1 ding in je verzorgingsroutine niet mag ontbreken is het een serum en dit om verschillende redenen: serums bevatten hooggeconcentreerde ingrediënten, zijn zuinig in gebruik èn zijn snel werkzaam. Je vindt serums die hydrateren, de huid verjongen, verstevigen, kalmeren, pigmentvlekken verlichten..... Een must als je sneller resultaat wilt boeken.
   
 • een ZONNECREME of -SUNPOWDER: je nu goed beschermen tegen UV-schade, loont beslist voor later. Als je dit bovendien doet met veilige zonnefilters (zie onze blog), en er een gewoonte van maakt om dagdagelijks en regelmatig jouw zonneproduct toe te passen, geniet je zoveel langer van een mooie, gezonde en stevige huid! Vergeet ook jouw handen niet! Bescherm ze tegen veroudering en zonnevlekken, ook tijdens het autorijden, het fietsen of het werken in de tuin.
   
 • een HANDCREME: bewaar een handcrème naast de gootsteen, in je handtas, in de wagen, op je bureau. Breng bij voorkeur regelmatig de handcrème aan op nog lichtjes vochtige handen of breng het product aan net voor je gaat slapen. Je wordt wakker met heerlijk zachte en gehydrateerde handen.
   
 • ALKA GREENS : let ook op je innerlijke gezondheid en geniet dagelijks van een heerlijk glas Greens. Het bevat natuurlijke extracten van een grote variëteit groenten, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymen, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur. Doe regelmatig een kuur van 30 dagen, zodat je zuur-base in balans is, en je je energieker voelt.
   
 • COLLAGEEN SKIN BOOSTER: ècht lekkere schoonheidsdrank met aardbei- en citroensmaak. Rijk aan belangrijke vitamines en mineralen en hoogwaardige collageenpeptiden, Verisol P, waarvan wetenschappelijk is aangetoond dat het de elasticiteit van de huid verbetert en oogrimpels vermindert na slechts 4 weken. Met de kortingscode "voordeel" geniet je van 15% rechtstreekse korting!
   
 • SHAKE, SHAKE, SHAKEnog snel enkele kilo's verliezen/bijkomen voor de zomer? Proef 1 van de onweerstaanbare smaken uit het Herbalife Shake-gamma. Ook verkrijgbaar in Vegan-versie.
   
 • een GESCHENKBON: altijd dankbaar om te schenken, altijd leuk om te krijgen. Je kiest zelf het bedrag, wij pakken de bon feestelijk in. De bon kan gebruikt worden voor de aankoop van producten of voor behandelingen.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
24/04/2022
tot
24/04/2022