tache de beaute facebook

Meer dan ooit goed voor jezelf zorgen is belangrijk!

Waarom wordt er nu zoveel aandacht besteed aan ziekte...èn gezondheid? Omdat het vijf over twaalf is om aan je gezondheid - innerlijk en uiterlijk - te werken! Wij hopen uiteraard dat jullie allemaal mogen gespaard blijven van het Coronavirus en van andere ziektes! Daarom zijn o.a. een positieve ingesteldheid, gezonde voeding en een goede verzorging van groot belang. Gebruik de extra tijd thuis, om jezelf te verzorgen en te verwennen. Maak van de nood een deugd en pak binnenkort uit met verrassende resultaten! Voel je energiek, fit en mooi! Geniet van de natuur, schenk jezelf me-time en hou het gezond dankzij onze TIPS!
boost je immuniteit coronavirus

Wij brengen graag enkele producten onder jullie aandacht waarmee je nu thuis kunt starten, of waarmee je behandelresultaten van lopende behandelingen kunt vasthouden.
Bel, mail ons om jouw favoriete producten snel in huis te halen. 09/3772384 of via info@tachedebaute.com.

Gratis verzending vanaf €50! Tot eind maart met gratis proefdosis Alka Greens of Thee.
 

Boost je algemene gezondheid en immuniteit

boost je immuniteit

Het is belangrijk om je optimaal te wapenen tegen virussen en bacteriën. Dit kun je doen door zo goed mogelijk voor jezelf te zorgen. Als jouw immuunsysteem sterk en paraat is, kan het jou beter beschermen.

Lees er alles over in deze presentatie.
Herbalife producten kan je bestellen op onze webshop - Omdat jouw gezondheid ook voor ons belangrijk is, krijg je met de kortingscode "voordeel" 15% directe korting! 

 

Boost de immuniteit & conditie van je lichaam en huid met volgende toppers van voedingssupplementen!

Al onze voedingssupplementen zijn van uitstekende kwaliteit en dragen, mits dagelijkse en voldoende inname, bij aan een betere gezondheid. Zij vervangen geenszins een gezond voedingspatroon.

  • COLOSTRUM-C: Bevat Colostrum, een natuurlijk product dat immunoglobuline (IgG) en vitamine C bevat. Immunoglobuline, ook antistoffen genoemd, ondersteunt samen met Vitamine C de werking van het immuunsysteem. (60 st, € 46)
  • SKIN YOUTH BIOME: Wist je dat 70 tot 80% van de cellen die zich bevinden in je darmen, instaan voor je immuunsysteem? Skin Youth Biome™ bevat vier gezonde bacteriestammen en vitamine C, om de huid en het algemene welzijn te ondersteunen. (60 st, € 66)
  • SKIN OMEGA: hydraterend en ontstekingswerend. Een combinatie van omega 3 en 6, verrijkt met vitamine A als ondersteuning van de gezondheid en hydratatie van de huid. Aanbevolen voor droge en gevoelige huid, ontstekingen, psoriasis. Herstelt de beschermingsbarrière en immuniteit van de huid. (60 st, €38 - 180 st, € 89)
  • VITAMINE A: dé vitamine voor een gezonde huid, stimuleert de huidvernieuwing. De vitamines A en D in dit supplement werken in synergie voor een gezonde huid. 95% van de vrouwen heeft een tekort aan vitamine A. Dit huidsupplement zal je huid dagelijks helpen om stevig, gehydrateerd en in balans te blijven. (60 st, € 27 - 120 st, € 44)
  • VITAMINE C: met bioflavonoïden: een paar gram/dag is nu geen overbodige luxe. Vitamine C ondersteunt de normale werking van het immuunsysteem. Bevordert een kwalitatieve vorming van collageen voor de normale werking van de huid en zorgt voor minder vermoeidheid. ( 250 caps, € 27.90)

Extra tips!

  • ​Eet meer fruit en groenten. Leg je bord vol met een waaier van kleuren om een gezonde dosis van verschillende antioxidanten binnen te krijgen en neem veel vitamine C.
  • Verminder je consumptie van suiker. Wist je dat één theelepel suiker je immuunsysteem tot 5 uur lang met 50% vermindert?
     

Drink dagelijks een glaasje GREENS om je lichaam te zuiveren en te voorzien van extra voedingsstoffen!

alka vitae greens

Onze unieke ALKA GREENS formule is een uitgekiende selectie van hoogwaardige natuurlijke extracten en orthomoleculaire voedingsstoffen. Extracten van een grote variëteit aan groenten, fruit, kiemgrassen, kruiden en bloempollen met daarnaast complexen van vezels, enzymes, vitamines B uit gekiemde quinoa en een maagzuurresistente probiotische lactobacillus cultuur, bieden het lichaam een enorme hoeveelheid aan essentiële voedingsstoffen. Dit product - 1 glas per dag - beschermt tegen verzuring, bevordert een gezonde darmwerking, ondersteunt soepele gewrichten, bevordert een gezond cholesterolniveau, geeft energie, vitaliteit en versterkt de hersenfunctie,.... Begin je dag gezond met een glas GREENS voor je ontbijt!
Wil je weten welke helende kruidenextracten er in onze GREENS (30 st, € 39.95) zitten? Dit zijn o.a. guldenroede, moerasspirea, ginko biloba, gember, kurkuma,...

Vervolledig je gezondheidsprogramma met dagelijks een paar kopjes ALKA Kruidenthee ( 50 st, € 14.95), die maar liefst 52 speciaal geselecteerde kruiden bevat en heerlijk smaakt!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté

actie loopt van
21/03/2020
tot
31/03/2020