tache de beaute facebook

Gelukkig, gezond, succesvol nieuwjaar!

Wij wensen jullie een mooi, dynamisch, gelukkig en gezond nieuw jaar!
gelukkig nieuwjaar

Een nieuw jaar vol goede voornemens..... en misschien kunnen wij wel een handje toesteken om die goede voornemens te realiseren? 

'Goed voor jezelf zorgen' is er één van, want zegt men niet 'wie goed voor zichzelf zorgt, zorgt voor een goede vriend(in)'?  Neem in 2017 regelmatig tijd voor jezelf.

Dit kan door goed je innerlijk en uiterlijk te verzorgen. Maak eens tijd vrij voor een deugddoende massage, een verzorgingsritueel.... Volg eens een make up workshop of maak eindelijk werk van jouw anti-aging plan! Dit houdt ook in dat je voor een fit lichaam kiest en ook daarin kunnen we je van dienst zijn. Maak gebruik van onze gratis intake gesprekken. We bekijken samen welke resultaten haalbaar zijn inzake huidverbetering, lichaamsverzorging, enz..... We helpen je graag om jouw doelstellingen te bereiken!

Ikzelf  ben 2017 in elk geval gestart met een 30Day Challenge! Dit wil zeggen dat ik elke dag even de tijd nemen om een paar fitness oefeningen te doen, om mijn lichaam in balans te houden! En ja, dat betekent dat ik elk dag een half uurtje vroeger opsta om dat te realiseren! Diegenen die mij kennen weten dat ik allesbehalve sportief ben, maar dit jaar ga ik ervoor: op regelmatige basis (d.w.z. dagelijks) een paar oefeningen doen, zodat ik me fit(ter) voel. En weet je wat? Het voelt goed! Ik ben fier op mezelf, ik maak dit tot een aangename routine, dit wordt een deel van  mijn 'zelfzorg' :-)! Ook zin om om de uitdaging aan te gaan? Ik speel je met plezier de nodige informatie door! Niet aarzelen! Gewoon doen! l Graag tot je dienst!

'Succes is liking yourself, liking what you do, and liking how you do it.’- Maya Angelou
 

Mieke

you are worth it

 

 

actie loopt van
04/01/2017
tot
04/01/2017