tache de beaute facebook

Geluk verdubbelt door het te delen

2020 was een bizar jaar, ongetwijfeld ook voor jullie! Wij wensen je een mooi 2021, waarin gezondheid, positiviteit, creativiteit, geluk, humor, liefde en schoonheid de hoofdrol spelen.

Wij zijn immens dankbaar voor de klanten die ons steunen tijdens deze lockdown periode. In deze 'werkloze' weken kregen we sommigen onder jullie aan de telefoon. Korte, boeiende, vaak ontroerende gesprekjes waren het, waaruit bleek dat we elkaar misten en dat ieder op zijn manier, moeilijke momenten kent ...... De Post hielp ons fantastisch om alle zendingen foutloos en op tijd af te leveren, ons hoor je hierover niet klagen! Soms brachten we pakjes aan huis, wat toch tot een vrolijke babbel leidde en een portie geluk. En geluk dat verdubbelt door het te delen, toch? Het is deugddoend om jullie talrijke wenskaarten te lezen en te herlezen. Zo voelen wij jullie nabijheid toch een beetje. Jullie lieten ons ook vaak weten blij te zijn met de attenties die we bij de bestellingen voegden. Deze interactie doet deugd. Oprecht "dankjulliewel"!

Uiteraard duimen we dat we binnenkort weer veilig aan de slag kunnen. Nochtans hebben we ons tot op heden niet verveeld. Ik ben een paar weken zoet geweest met schilderen. Nee, geen kunstige dingen of zo, maar ik heb onze (grote en hoge) hall en slaapkamer een nieuwe verflaag gegeven. Mooie klus geklaard. Mappen en dossiers werden netjes opgekuist, onze social media kreeg extra aandacht. Leveranciers 'verwenden' ons met interessante webinars en ik nam heel veel lectuur door, vaak leerrijk, soms ontspannend. Crimi-series op teIevisie droegen ook mijn voorkeur weg. Ik voerde ellenlange telefoongesprekken met vrienden en familie, deed trouw mijn yoga oefeningen, bezocht een paar musea, wandelde veel......
Soms was door dit alles mijn hoofd leeg.... soms extra vol :-). 

We hopen dat deze Corona periode jullie en ons tijd gegeven heeft voor reflectie en dat we die 'verrijking' meenemen naar het nieuwe jaar.

Maar nu? Nu hebben we het even gehad met Corona.... Jullie ook? We popelen om weer aan de slag te gaan. Om jullie te begeleiden naar de ongelooflijk boeiende en fascinerende wereld van de huid. Om jullie te laten zien dat we op elke leeftijd zorg kunnen dragen voor ons grootste orgaan dat zoveel verhalen vertelt.... Om met jullie het pad te bewandelen naar een gezonde, en dus mooie huid.

We kunnen je momenteel nog niet behandelen, maar we zijn ook oprecht benieuwd naar jouw verhaal! Zin om ons te bellen, een mail te sturen? Niet aarzelen! Je doet er ons en jezelf een groot plezier mee. 

Beloof ons alvast je huid nu thuis extra goed te verzorgen. Je hebt al een wijze keuze gemaakt door voor onze kwalitatieve producten te kiezen. Bij consistent gebruik, altijd resultaat!

Beleef een mooi jaar!
Warme groet,

Mieke & Werner

actie loopt van
04/01/2021
tot
04/01/2021