tache de beaute facebook

Extreem lange wimpers

Een krachtige blik! Dat kan! Ons SUPER LASH product bevat een groeifactor die uw wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien de wimpers langer door en worden ze ook voller en gezonder.
super lange wimpers - super lash

Revolutionaire innovatie waarbij je eigen wimpers dubbel zo lang worden. Je wimpers worden ook dikker, donkerder en krachtiger. Ze krijgen ook een mooie natuurlijke curve (krul). Het is net als of je al mascara op hebt, maar dan nog mooier en langer. Dit wil toch iedere vrouw?

Super Lash bevat een groeifactor die jouw eigen wimperharen langer in de groeifase houden. Hierdoor groeien je wimpers langer door en worden zij voller, dikker en langer. Daarnaast bevat het meer dan 50 essentiële bouwstoffen voor je haar, waardoor de wimpers dikker, donkerder en krachtiger worden!

HOE WERKT SUPER LASH?

Als je elke avond Super Lash aanbrengt krijg je binnen 4 weken niet alleen langere wimpers. Je wimpers worden ook voller, dikker en donkerder! Super Lash dient iedere dag 1 maal op een schone huid te worden aangebracht. Je gebruikt Super Lash vier weken elke avond. Daarna regelmatig toepassen voor een blijvend resultaat.

Eén flacon is voldoende voor 3 maanden. Super Lash gaat dus heel erg lang mee en kost slechts €49,95.

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté

actie loopt van
04/02/2020
tot
04/02/2020