tache de beaute facebook

Denk nu al aan Kerstmis!

Om er tijdens de mooiste tijd van het jaar op en top uit te zien, geven wij jou nu een reden om alvast feest te vieren! Wij bieden je namelijk een aantal producten aan met een fameuze EXTRA. Wees snel: OP=OP.
environ kerst actie tache de beaute

De NOVEMBER promoties van Environ bij Tache de Beauté

hydra intense cleansing lotion environHydra Intense Cleansing Lotion: €54, nu voor €47! 

Deze rijke, luxueuze reinigingsmelk is de perfecte keuze voor de normale tot drogere huid. Het bevat speciaal geselecteerde ingrediënten die je huid zuiveren, voeden en hydrateren. De cleanser verwijdert make-up, talg en onzuiverheden, met respect voor de natuurlijke PH van de huid. Ultra-zachte reiniging voor de meest gevoelige huid!

 • Hoe gebruiken: Start ’s ochtends en ’s avonds met je Pre-Cleansing Oil en masseer daarna de Hydra-Intense Cleansing Lotion (3 pompjes) zachtjes in op een vochtige huid. Spoel af met water en breng vervolgens je toner en moisturiser aan.

environ colostrum gel

Colostrum gel:€ 61, nu 20ml gratis!

Dit product versterkt de immuniteit van de huid en beschermt de gevoelige huid tegen externe en interne stressfactoren. De huid wordt gekalmeerd, roodheid vervaagt. Deze aangename gel helpt bij een beschadigde of dunner wordende huid en laat littekens en wondjes sneller genezen (bv bij puistjes, na chirurgische ingreep). Bovendien hydrateert het product intensief.

 • Hoe gebruiken: Breng 2 tot 3pompjes Colostrum gel 's ochtends en 's avonds aan na je dubbele reiniger en toner. Breng daarna je Environ moisturiser met vitamine A aan en 's ochtends je zonnebescherming.

environ avance elexirAvance Elexir: €89, nu 20ml gratis!

Dit product is het anti-aging serum voor de mature huid! Het beschermt de huid tegen de gevolgen van UV-straling en vervuiling. Het verbetert het algemene uitzicht, de textuur en de tonus van de huid. Dit performante serum zorgt er ook voor dat je huid gehydrateerd aanvoelt en er egaler, gladder en steviger uitziet.

 • Hoe gebruiken: Start ’s ochtends en ’s avonds je skincare routine met je Pre-Cleansing Oil, cleanser en toner. Breng vervolgens Tri-Peptide Complex Avance Elixir Moisturiser aan (2 à 3 pompjes). Vervolg met je Environ moisturiser, hetzij Skin EssentiA, hetzij Youth EssentiA.

Revival Masque: €60, nu met gratis 10 stuks Hydrating Oil Capsules!

environ revival masqueDit product is een 'facelift in een pot'. Het masker laat de huid er stralender, gladder en veerkrachtiger uitzien dankzij 3 zachte natuurlijke zuren. Regelmatig gebruik verbetert de opname en het resultaat van je vitamine producten. Ook pigmentvlekjes en grove poriën worden minder zichtbaar.

 • Tip: gebruik dit masker 2 à 2x week tot aan de feestdagen en je bekomt een extra mooi, stralend en zuiver effect!
 • Hoe gebruiken: Dit masker wordt enkel 's avonds gebruikt, 2x/ week in een dun laagje op gelaat, hals en decolleté. Dit na je dubbele reiniging en toner. Na 10 min. afspoelen met water. Daarna breng je de vitamineproducten aan. 
  * Voelt de huid comfortabel aan, dan kan je het masker 3x/week toepassen, gedurende 20 min. 
  * Voelt ook dit goed aan, breng dan na de toner je moisturiser aan, wacht 20 min. en breng dan het masker in een dunne laag aan en laat dit gedurende de hele nacht inwerken. 

Hydrating Oil Capsules: €89.50, nu met gratis 10 stuks Hydrating Oil Capsules of miniatuur Revival Masque!

environ hydrating oil capsulesDeze fijne olie verwent je huid met antioxidanten en een lage dosis retinol. Het is een ware hydratatie- en energieboost voor de huid. Ideaal om een droge en vermoeide huid te herstellen en veroudering te voorkomen. Eens je dit product hebt geprobeerd, wil je het nooit meer missen!

 • Tip: Neem je het vliegtuig? Deze capsules zorgen ervoor dat je huid goed gehydrateerd blijft in de extreem droge lucht op het vliegtuig.
 • Feesttip: Gebruik de capsules gedurende 30 avonden als voorbereiding op een feest waar je wilt stralen!
 • Hoe gebruiken: Breng 's avonds je pre-Cleansing Oil, de cleanser en toner aan. Vervolg met je vitamine A moisturiser en breek dan een capsule open en verdeel over het ganse gelaat en hals.

Opgelet: beperkte oplagen, bestel snel! OP=OP

Geef je bestelling door via mail, bel 093772384 of stuur een bericht naar m.me/tachedebeaute 
Zie ook www.tachedebeaute.com/bestelbon

 

 

actie loopt van
23/10/2018
tot
30/11/2018