tache de beaute facebook

Cadeautips van Christina Cosmeceuticals

Je verzorgen met producten van deze lijn is.....
chateau de beauté Christina producten online bestellen

....Weten dat je te maken hebt met een firma die haar ECO VERANTWOORDELIJKHEID serieus neemt. Men respecteert de biodiversiteit door een beleid te volgen van duurzame ingrediënten. De oorsprong van ieder ingrediënt is conform de lokale wetgevingen en verplichtingen en vereist telkens conformiteitsattesten als bewijs. In hun streven naar globale duurzaamheid, voert men een beleid van ‘Green Chemistry’ – de afwezigheid van synthetische bewaarmiddelen en ingrediënten die getest zouden zijn op dieren. Men selecteert nauwkeurig de componenten die voldoen aan de noden van de wereld van vandaag, met een toekomstvisie voor de volgende generaties en de planeet Aarde. Omdat wij onszelf kunnen vinden in deze visie, hebben wij voor dit mooi productengamma gekozen. Een gamma dat uitblinkt door resultaten, dankzij de nieuwste technologieën qua transport en afgifte van de uitzonderlijke ingrediënten.

December= geschenkenmaand! Geniet van een extra masker/bodycream bij aankoop van je dag- of nachtcrème of je oogverzorgingsproduct. Opgelet: beperkte edities, op= op!

Klik op een afbeelding om naar de webshop te surfen.

chateau de beauté Christina producten online bestellen forever young Christina producten online bestellen wish Christina producten online bestellen

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
06/12/2020
tot
06/12/2020