tache de beaute facebook

Breng je jeugdigheid naar een HOGER NIVEAU

Breng je jeugdigheid naar een HOGER NIVEAU met Het Intensive serum 4 Plus en/of Vita-Antioxidant Defence Crème Plus.
environ Intensive serum 4 Plus Vita-Antioxidant Defence Crème Plus

Dit gamma verrijkt de huid met een uiterst doeltreffende combinatie van krachtige vitamines, antioxidanten en peptiden. Dit maakt de huid egaler en gladder en geeft een gezonde en jeugdige uitstraling.

Gebruik je nu reeds de C-Quence serum 4?

Bereik nu nog een hoger niveau in huidverbetering met het Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus. Het Intensive Serum 4 Plus zorgt ervoor dat de huid er jonger, gezonder en elastischer uitziet door de hoogste dosissen vitamine A en C en een krachtige combinatie van JuvinityTM, peptiden, antioxidanten en moisturisers.

Gebruik je reeds de Antioxidant Defence Crème?

Dan is er nu een hogere stap in huidverbetering: de Vita-Antioxidant Defence Crème Plus.
Defence Crème Plus bestrijdt huidbeschadiging opgelopen door vrije radicalen dankzij hoge dosissen vitamine A, C, antioxidanten en Sepicalm VG WP. Deze ingrediënten verleggen de grenzen van jeugdigheid en helpen bij het verminderen van de zichtbare tekenen van veroudering.

HOE WORDT HET DYNAMISCH DUO GEBRUIKT? 

  • Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus wordt pas gebruikt wanneer de huid gewend is aan het dynamisch duo C-Quence Serum 4 en Antioxidant Defence Crème.
  • Environ adviseert om eerst Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus in combinatie met Antioxidant Defence Crème te gebruiken en na 2 tot 3 flesjes over te stappen op de combinatie van Vita-Peptide Intensive Serum 4 Plus met Vita-Antioxidant Defence Crème Plus.
  • ’s Ochtends en ’s avonds gebruiken.
  • Breng ’s ochtends altijd je zonbescherming – RAD SPF 15 of Alpha Day Lotion SPF 15 en Jane Iredale Foundation – aan.

DECEMBERPROMOTIE

Wij zetten de Hydra-Intense Cleansing Lotion de de kijker

Koop je gewenste Vita-Peptide Quence serum en ontvang €15 korting op de aankoop van de Cleansing lotion uit deze lijn. Immers, zonder een goede, efficiënte en zachte reiniging van de huid, komen de hoge dosissen vitamines niet in de diepere huidlagen. Je huidverzorgingsroutine dagelijks netjes en op een correctie manier toepassen, zorgt voor het resultaat waar je naar streeft! Vraag ons naar jouw persoonlijk verzorgingsschema!

 

actie loopt van
05/12/2017
tot
31/12/2017