tache de beaute facebook

Begin het jaar goed, begin met Alka

Hoewel we de kortste dag inmiddels hebben gehad, zijn de dagen nog steeds donker. En in deze donkere dagen hebben meer mensen last van vermoeid-heid. Wist je dat het aantal mensen met chronische vermoeidheid jaarlijks toeneemt? Rust verbetert de klachten niet of nauwelijks.
alka vitae greens thee creme druppels ontzuren

Hier vertellen wij hoe chronische vermoeidheid kan ontstaan en wat je eraan kan doen om je fitter te voelen. We hebben een tip voor alle Alka® Crème gebruikers.

Haal álles uit jouw Alka Crème
Wij ontvangen af en toe berichten van gebruikers dat de pomp van hun Alka® Crème er op een gegeven moment mee ophoudt. Mocht jij dit ook herkennen, dan hebben wij een tip: zet ‘m op z’n kop! Als je de crème weglegt zakt deze weg en werkt de pomp niet meer. De kop en z’n dop zijn zodanig ontwikkeld dat hij stevig en stabiel rechtop blijft staan. Zo kun jij blijven smeren!

Wat is chronische vermoeidheid en wat kun je eraan doen?
Deze vorm van vermoeidheid is niet altijd het gevolg van voortdurende inspanning. Een verzuurd lichaam kan hier de oorzaak van zijn. Een verzuurd lichaam rooft namelijk mineralen uit onder andere botten, tanden en de huid waardoor een mineralentekort kan ontstaan. Organen kunnen daardoor hun taken niet meer op een juiste manier uitvoeren. Belangrijke stoffen zoals zuurstof komen niet meer in voldoende mate op alle plaatsen. Het lichaam raakt uitgeput. Je wordt moe wakker, hebt last van concentratie-problemen, bent emotioneel of hebt nergens meer zin in (bron: Stichting Zuur-base Kennis).

Actief ontzuren
Door je lichaam actief te ontzuren worden zuurresten in en rondom de organen geneutraliseerd en afgevoerd. Deze reactie draagt bij aan het verbeteren van de stofwisseling. En dit ondersteunt het lichaam om beter te functioneren. Zorg dus voor een stabiele zuur-base evenwicht in jouw lichaam. Alka® helpt jou hier graag bij.

Onze 3 tips tegen verzuring

  •  Alka Druppels: Een actieve ontzuurder om alle (vaste) zuren los te weken en te neutraliseren.
  •  Alka Thee: Deze ontzurende 52-kruidenthee zorgt voor een effectieve afvoer van zure afvalstoffen.
  •  Alka Greens: Een opbouwer van mineralen om het lichaam te voorzien van een buffer tegen verzuring.

Onze actie: 
koop greens en druppels, en ontvang gratis thee (t.w.v. € 14,95)

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier om te chatten
Tache de Beauté - wij maken mensen mooi

actie loopt van
30/01/2019
tot
30/01/2019