tache de beaute facebook

Actie Environ Skin Boost - Gezien in Goed Gevoel

Actie Environ Skin Boost in samenwerking met Goed Gevoel
actie environ skin boost goed gevoelIn 3 stappen naar een stralende huid voor de feestdagen (… en natuurlijk ook daarna)

Environ Skin BOOST behandeling voor € 99 ipv € 120!
Stuur een mailtje naar info@tachedebeaute.com of bel 093772384 om een afspraak te maken.

 

Om welke behandeling gaat het?

Een Skin BOOST behandeling helpt de aanmaak van collageen te stimuleren, rimpeltjes en littekens te verzachten en een verslapte huid te verstevigen. Na de behandeling zal je huid er voller, gladder en jeugdig stralend uitzien. Voor de doeltreffendheid van de behandeling zorgen peptiden en tal van vitaminen.

Wat omvat de Skin BOOST behandeling?

  • algemene huidanalyse met advies voor inname van skin supplementen
  • dubbele reiniging en micro-exfoliërend masker
  • boost met peptiden
  • boost met vitaminen en liftend gelaatsmasker
  • rijkelijke moisturiser
  • minerale make-up makeover

Eet je huid Stralend

Je huid krijgt 80% van haar voeding van wat je eet en 20% van je skincare producten. Vitamine A is de belangrijkste vitamine voor de huid; je vindt deze in o.a. groene bladgroenten, wortelen, (gedroogde) abrikozen en zoete aardappel. toch is een gezond eetpatroon alleen niet voldoende, want 95% van de vrouwen heeft een tekort aan vitamine A. Neem daarom dagelijks een Skin Vit A+ capsule in die je huid helpt om stevig te blijven, vocht vast te houden en in balans te blijven.
€ 25 voor 60 capsules, zie www.advancednutritionprogramme.be.

Smeer je huid Stralend

Maak naast je dagelijkse skincare routine eens gebruik van een multifunctioneel mirakel in een potje. Het Revival Masque van Environ is zo’n wonderproduct. Er ging de langste (meer dan 3 jaar) en de grootste (meer dan 100 testpersonen) cosmetische studie aan vooraf, met een tevredenheidsratio van 99%. Het geeft je werkelijk een zichtbare instant glow danzij het aziatisch zuur. www.environ.be

Maquilleer je huid Stralend

Vind je het jammer om je mooie, gezonde huid te bedekken met make-up? Wat als je make-up nu ook nog eens je huid verzorgt en je er daarbovenop flawless uitziet? De minerale make-up van jane iredale doet het allemaal. Het feit dat de mineralen voor een optische illusie zorgen en je huid er dus gladder en strakker uitziet, is mooi meegenomen. Liquid Minerals (getint anti-ageing serum), € 50, zie www.janeiredale.com

actie loopt van
01/12/2015
tot
31/12/2015