tache de beaute facebook

2 hydraterende producten kopen, 3de gratis*

Neem op vakantie lekker alle spullen mee waarin je straalt, maar vergeet bovenal jouw geliefde verzorgingsproducten niet! Niets zo vervelend als terugkeren van vakantie en constateren dat je huid is uitgedroogd, dat je bruine kleur 'vervelt', of dat pigmentvlekken je huid ontsieren.
2 plus 1 gratis

Onze actie tot en met vrijdag 30/06/23:

2 hydraterende verzorgingsproducten* + 1 gratis! (het voordeligste)

*Volgende producten komen voor deze actie in aanmerking:

Environ:

Christina:

Haal méér uit je zomerverzorging met onze tips:

Om uitdroging (en rimpels!) te voorkomen

 • Drink voldoende water
 • Reinig je huid altijd grondig, zodat alle navolgende vezorgingsproducten hun werk optimaal kunnen doen! Doe dit ook om alle sporen van zweet, zonnecrème, pollutie..... te verwijderen
 • Gebruik zowel 's ochtends als 's avonds altijd een hydraterend serum (Intensive Hydrating Serum of HYDRA Theraskin HA) onder je (zonne)crème: dit zorgt er niet alleen voor dat het vocht in je huid behouden blijft, maar geeft ook een 'plumping' effect.
 • Breng om de 2 uur - royaal - je zonbescherming (RAD, RAD Shield, Alpha Day Lotion, FIRM Daytime Guard) aan: zo voorkom je uitdroging, rimpels, huidverslapping, pigmentvlekken 
 • Geniet 's avonds van een herstellend hydraterend masker (Hydra Orchid Hydration Mask of Clay Masque). Je brengt een dun laagje aan op een gereinigde huid en laat dit 10 minuten inwerken, of je brengt je serum aan met daar bovenop het masker en.... laat het de hele nacht inwerken. Eenvoudig en efficiënt, toch?
 • Is je huid van nature uit al wat aan de droge kant? Gebruik dan 's ochtends Vita Complex Super Moisturiser en 's avonds Vita-Antioxidant Hydrating Oil Capsules
 • Heb je eerder een gemengde tot vette huid? Gebruik dan HYDRA Elastin Collagen: een lichte, niet vette en snel absorberende crème op basis van zee- en plantenextracten die na 48u het vochtgehalte in je huid boost met 136%!! Een echte zomer-crème, met maximaal effect voor een minimum prijs. (slechts €26.50)

Om je bruine kleur langer te behouden en niet te vervellen:

 • Pas alle bovenstaande zaken toe
 • Zorg dat je je bruine kleur langzaam opbouwt. Ga niet zonnen tussen 11 en 17u
 • Draag een zonnehoed en bescherm je schouders..... Breng je zonneproduct om de 2 uur aan.
 • Bereid je huid thuis voor met zachte peelings: Derma-Lac Lotion voor het lichaam en Lactic Intense Peel ('s avonds) voor het gelaat. Deze peelings vewijderen niet enkel dode huidcellen, maar maken de huid ook gladder en strakker. Niet onbelangrijk: ze voorkomen hyperpigmentatie en verlichten bestaand pigment.
 • Toch een beetje rood aangelopen in de zon? Rood worden is een signaal van je huid om te zeggen: 'ga uit de zon'. Vita-Enriched Anitoxidant gel (eventueel gekoeld in de frigo) brengt als aftersun onmiddellijk soelaas en herstelt je huid dankzij de antioxidanten!
 • Vervel je toch? Dan heb je je waarschijnlijk onvoldoende beschermd en ben je eventueel te snel gebruind. Laat het proces zijn gang gaan, maar HYDRATEER, HYDRATEER! Trek de velletjes niet af, want dit zorgt voor niet zo fraaie kleurschakeringen.

Om pigmentvlekken te voorkomen of te verlichten

 • Pas alle bovenstaande zaken toe
 • Als je gevoelig bent voor pigmentvlekken, spring dan zuinig om met blootstelling aan de zon en pas altijd je SPF toe!
 • Gebruik zeker Derma-Lac Lotion voor het lichaam en Lactic Intense Peel voor het gelaat (altijd 's avonds, NOOIT 's ochtends!)
 • Pas het Focus Care Radiance+ gamma toe, om hyperpigmentatie te voorkomen en te verbeteren. Het is een systeem dat uit 3 stappen bestaat en dat inwerkt op alle facetten van pigmentvorming en het verlichten ervan.
 • Als je eenmaal gevoelig geworden bent voor pigmentvlekken, betekent dit dat er huidschade is, en dan in het bijzonder aan de melanocyten. Je zult daar in de toekomst altijd verder rekening mee moeten houden. Maar met onze tips en de juiste producten en behandelingen ben je al een heel eind op de goede weg!

Kom langs in onze zaak en maak je keuze uit bovenstaande items.

Je bestelt online?
Koop 2 producten uit bovenstaande lijst en vermeld bij opmerkingen,  welk product (ook uit bovenstaande lijst en het goedkoopste)  je gratis wenst te ontvangen.

Waar je ook gaat:

Van harte een mooie, zonnige, ontspannen en ver-rijkende vakantie gewenst!

 

Bel 093772384 voor meer info of klik hier of rechtsonder dit scherm om te chatten
Wil je op de hoogte blijven van ons advies, onze producten en onze behandelingen, Schrijf dan in op onze nieuwsbrief.
Ontdek wat andere mensen zeggen over Tache de Beauté.

actie loopt van
12/06/2023
tot
30/06/2023