tache de beaute facebook

Zeven nieuwe schoonheidsidealen

Zeven nieuwe schoonheidsidealen

Uiterlijk mag dan vandaag misschien net zo belangrijk zijn als innerlijk en andersom, maar waar ligt de grens? Een vraag die geen kant-en-klaar antwoord heeft, maar essentieel om ze aan uzelf te blijven stellen! Hoog tijd voor een make over van de zeven schoonheidsidealen!
innerlijke uiterlijke schoonheidsidealen

1. Wees dankbaar

Dankbaarheid is een grotere mooimaker dan welke crème ook. Stilstaan bij het wonder dat uw lichaam heet, strijkt alle rimpels en ontevredenheid direct glad. Wees dankbaar voor de organen die uw eten verteren, dankbaar voor de spieren die u brengen waar u wilt, dankbaar voor uw geest, ogen en hart die u in staat stellen om de wereld aan te raken. Neem uw lichaam niet voor lief, ook al doet het niet altijd precies wat u wilt.

2. Wees ecofabulous

Kies voor producten die gemaakt zijn met respect voor de mens, dier en natuur.

3. Experimenteer

De beste manier om balans te vinden tussen uiterlijke en innerlijke schoonheid is om regelmatig uit te blinken in het een of het ander. Knip uw haar eens drastisch af, ga een week mediteren, ga in killer outfit naar een feestje. Wees veerkrachtig in vorm en inhoud.

4. Boost zelfvertrouwen

Zelfvertrouwen is de schoonheidstip nr.1, dit blijkt uit onderzoek naar wat vrouwen van binnenuit mooi maakt. Succes wordt niet alleen bepaald door hoe mooi of perfect iemand is, maar wèl door uw gedragingen en hoe zelfverzekerd u overkomt.

5. Focus op wat u hebt, niet op wat u niet hebt

U hebt misschien de neiging u blind te staren op het lichaamsdeel dat u niet bevalt. Benadruk echter wat u wel mooi vindt: een mooie houding, stralend haar, schitterende tanden. Richt uw aandacht en outfit op die zaken.

6. Gedraag u met stijl - zelfs als u alleen bent

Kunt u zichzelf op de bank in huispak, met evenveel waardigheid gedragen als wanneer u een chic diner hebt? Met hoeveel respect zit u op het toilet? Geen stijl-time outs meer!!

7. Zo binnen, zo buiten

Uw 'uiterlijk' benaderen met de meest nobele eigenschappen die u voor uw innerlijke hygiëne kunt bedenken: vriendelijkheid, respect, creativiteit, mededogen. Dit zijn de ultieme schoonheidstips. Behandel uw huid, hart, huis, haar.... met dezelfde vreugdevolle waardering.