tache de beaute facebook

When Skincare Meets Beauty

When Skincare Meets Beauty

Jane Iredale viert haar 20-jarig bestaan met de MAGIC HOUR Collection
magic hour jane iredale

De nieuwe MAGIC HOUR Collectie van Jane Iredale – THE SKIN CARE MAKEUP® zorgt er voor dat u er deze zomer absoluut betoverend uit zult zien. De collectie is geïnspireerd op de iconische Moonglow van Jane Iredale die de huid hult in een speciale gouden gloed. De producten van de MAGIC HOUR collectie laten u stralen zoals een zonsondergang op een mooie zomeravond.

Jelly Jar Eyeliner & Angle Brush
0003.jpg0004.jpg0005.jpg

Een gel eyeliner die net zo'n rijke kleur geeft als een kohlpotlood, maar volledig vrij is van chemicaliën en irriterende stoffen. De waterproof eyeliner bestaat uit een combinatie van natuurlijke kokosolie en siliconen en is verkrijgbaar in zwart en bruin. Eenvoudig aan te brengen met de Angle Eyeliner Brush, speciaal ontworpen om nauwkeurig een lijntje onder de ogen te trekken.

De bijhorende vernuftige brush noemen we de "Ciska" brush. Dit practisch borsteltje werd met succes onthaald!

PurePressed Eye Shadow Triple in Golden Girl
 
 
0006.jpg0007.jpg
Lipfixation 'Compulsion' of 'Craze'
Deze oogschaduw creëert een gouden look op de oogleden waarmee u zowel de zwoele als romantische kant op kunt. Drie schitterende kleuren die afzonderlijk of in combinatie te dragen zijn: een rijke goude, een glanzende roze en een diepe bronskleur.
0008.jpg0010.jpg0009.jpg
Een lipkleur die een sterke, long-lasting kleur en glans aan de lippen geeft. De twee zijden zorgen dat de lippen verzorgd worden en er tegelijkertijd op hun best uit zien. De volledig plantaardige Lip Fixation hydrateert de lippen en laat een heerlijke vanillesmaak na. De nieuwe lichtpaarse tint, Compulsion, creëert een sensueel effect, terwijl de kleur Craze de lippen een gouden koraaltint geeft.

 

In Touch Highlighter Comfort
0012.jpg0011.jpg
Om je look af te maken, gebruik je deze cream-to-powder In Touch Highlighter Comfort. Hij brengt makkelijk aan en versmelt met de huid. Deze highlighter wordt gebruikt om jukbeenderen, wenkbrauwen of neus extra te accentueren. Tevens is de In Touch Highlighter ook te gebruiken als primer op de ogen of op het midden van de lippen om ze voller te laten lijken.