tache de beaute facebook

Miracles don't exist... secrets do!

Miracles don't exist... secrets do!

Maar wij delen ons geheim graag met u.... Wij kozen voor u een aantal producten, m.n. peelings van de Mesoestetic Pharma Group uit Barcelona. Dit is een gewaardeerde internationale groep, gespecialiseerd in veilige, betrouwbare, kwalitatieve en efficiënte producten en behandelingen inzake huidverbetering voor de medisch-esthetische wereld.
mesoestetic mesopeel

Mesoestetic, dé Spaanse specialist in medische en cosmetische behandelingen, presenteert zijn Cosmetisch productengamma. Een revolutionaire reeks producten op basis van hoogwaardige actieve bestanddelen dat een snelle en doeltreffende oplossing biedt voor alle bijzondere behoeften van de huid. Alle producten voldoen aan strikte farmaceutische normen die veilige, snelle en gegarandeerde resultaten opleveren.

De behandelingen van Mesoestetic worden bij voorkeur in kuurvorm genomen. Een ideale kuur bestaat uit 5 behandelingen in het instituut en een voorgeschreven nazorg voor thuis gedurende de kuur. De thuisverzorgings producten zijn onontbeerlijk om de gewenste resultaten te behalen. Uiteraard kan u ook genieten van één enkele behandeling.  

Mesoestetic presenteert een hoogontwikkeld gamma professionele peelings, die dankzij een groep van hydroxyzuren een exfoliërende actie uitoefenen op de huid: melkzuur, amandelzuur, salicylzuur en glycolzuur. Een peeling zorgt voor vernieuwing van de opperhuid en een deel van de diepere huidlagen. De peeling wordt bij ons steeds toegepast in combinatie met LED-lichttherapie, voor een sneller helingsproces.  

LED-lichttherapie zorgt er niet enkel voor dat de huid sneller herstelt, maar ook dat de huid er gezonder en jonger uitziet, met vermindering van fijne lijntjes, rimpels, verkleinen van de poriën, huidverstrakking, weefselgenezing, collageenstimulatie. LED lichttherapie bevordert bovendien de ontgifting.

Mesopeel van Mesoestetic is een uitgebreid en compleet gamma, met klinische bewijzen, dat ingezet wordt voor tal van huidproblemen zoals:

  • een vermoeide, futloze huid,
  • deshydratatie,
  • huidverslapping,
  • rimpels en lijnen,
  • couperose,
  • vette huid en acné,
  • verwijde poriën,
  • pigmentvlekken
  • striemen en littekens

BOEK ONLINE