tache de beaute facebook

Geen zon en toch een lekker kleurtje

Geen zon en toch een lekker kleurtje

De zon is tegelijkertijd vriend en vijand. Zonder zon krijgen we een vitamine D gebrek, depressies en meer narigheid. Te veel UVA en UVB straling kan schade toebrengen aan de huid en zelfs kanker veroorzaken. Kies daarom bewust voor een gezond bruin kleurtje dat niet door de zon komt....Verstop niet langer uw blanke winterkleur, laat uw décolleté, uw witte benen, uw fletse armen.... kennismaken met TANTASIA!
jane iredale tantasia bruinen zonder zon

Het lijkt te mooi om waar te zijn, in een paar uren een egaler bruin dan dat u kan bekomen met 3 weken ongezond bakken op het strand in een tropisch oord. Fijn detail: geen velletjes, geen verbrande plekjes of zonne allergie! 

Eén van de hoofdbestanddelen van ieder zelfbruinend product is DHA (Dihydroxyaceton). het is een plantaardig ingrediënt dat men o.a. vindt in suikerbieten of rietsuiker. DHA  bootst de pigmentatie perfect na en veroorzaakt enkel een chemische reactie in combinatie met de aminozuren op de bovenste huidlaag. Het DHA penetreert de huid niet maar de kleur samenstelling lijkt op de dieper in de huid gelegen melanine.

Tantasia van Jane Iredale, hydraterende zelfbruiner voor gelaat en lichaam,  geeft een instant, gezonde kleur. Bouwt gelijdelijk een natuurlijke kleur op na 3 dagen.

Frisse citrus geur. Streepvrije formule. Getest op gevoeligheid voor gebruik op het gelaat en het lichaam. Geeft geen nare geur af.