tache de beaute facebook

Een gezonde huid met behulp van HydraFacial™

Een gezonde huid met behulp van HydraFacial™

De laatste decennia wordt er steeds meer roofbouw gepleegd op onze huid… Het grootste orgaan van uw lichaam! Stress, vervuiling, toxische stoffen en overmatig zonlicht zijn bronnen van vrije radicalen en vormen de oorzaak van beschadigingen aan de collageen- en elastinevezels.
hydrafacial

Al deze factoren leiden tot een versnelde veroudering van onze huid. Structuren raken o.a. beschadigd door het proces dat men oxidatie noemt. De natuurlijke bescherming tegen deze vrije radicalen en oxidatieprocessen wordt gevormd door de antioxidanten in onze voeding of suppletie: deze neutraliseren vrije radicalen en bieden zo ruimte voor herstel. Daarnaast beschermen ze de huid tegen nieuwe schade. De HydraFacial™ kan hier een belangrijke, ondersteunende rol in spelen. 

Acteurs en actrices voelen dagelijks de druk van die verouderende huid. Paparazzi staan constant klaar om minder flatteuze foto’s van ze te maken zodat de roddelbladen leesvoer kunnen produceren. Hun huid wordt dagelijks blootgesteld aan extreme stress door de extreme make-up sessies, maar daar houdt niemand rekening mee. We verwachten gewoon altijd een prachtige en gezonde huid te zien. Begrip voor deze roofbouw op hun huid is dan ook ver te zoeken.

hydrafacial behandelingInmiddels hebben vele Hollywood celebs de weg gevonden naar de HydraFacial™ centers, die daar Skin Health For Life™ worden genoemd. En als California de trend zet, zullen Nederland en België snel volgen met deze Award winning techniek. Inmiddels is Skin Health For Life™ niet meer voor de happy few, maar voor iedereen die graag een gezonde en goed verzorgde huid wenst. De HydraFacial™ is uniek en enig in zijn soort. Hij levert onmiddellijk en blijvend resultaat en legt de focus op de gezondheid van de huid.  Meer en meer is men op zoek naar gezondheid voor de huid; iets wat de HydraFacial™ zeker kan bieden, vooral in combinatie met nutricosmetics. De HydraFacial™ verhoogt de hydratatie, herstelt de vochtbarrière en helpt bij de opbouw van het antioxidanten niveau in de huid.

Voor alle huidtypes 

hydrafacial verzorgingsproductenWellicht één van de grootste voordelen aan de HydraFacial™ is dat de behandeling beschikbaar is voor alle huidtypes. Het kan een heel jaar door toegepast kan worden.  Zelfs de meest gevoelige en beschadigde huidtypes kunnen worden behandeld. Het mooie van alles is dat ze herstellen door de opbouw van gezonde huidcellen: repareren versus camoufleren. Gezondheid leidt tot Schoonheid. daarom is 'Gezond en bewust leven' een lifestyle die begint met gezonde voeding, voldoende beweging. Een gezond lichaam bereik je niet door je levensstijl voor een aantal weken aan te passen en dan terug te vallen in het oude patroon. Onderhoud is essentieel, dat is voor onze huid niet anders. 

De HydraFacial™ is een maandelijkse behandelprogramma waarin de focus ligt op de gezondheid van de huid, niet in de camouflage van oneffenheden. Schoonheid is het logische neveneffect hiervan. De HydraFacial™ is dus pure fitness voor de huid! Gebruik dagelijks thuis de juiste cosmeceuticals: dit bestendigt en verhoogt het resultaat van de behandelingen.

Eczeem

De HydraFacial™ is ideaal om in te zetten bij eczeem. Dankzij de hoge concentraten aan antioxidanten tijdens de behandeling verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid. Hierdoor zie je de eczeemplekjes enkele dagen na de behandeling weg trekken. Bij een maandelijks onderhoud kan deze aandoening krachtig worden onderdrukt. 

Hyperpigmentatie

hydrafacial hyperpigmentatieDe HydraFacial™ wordt succesvol ingezet bij hyperpigmentatie. Dankzij de zuren in onze serums worden de opgestapelde pigmentzones makkelijk losgeweekt en onder vacuüm verwijderd. Na de eerste behandeling is het resultaat direct zichtbaar! Dankzij de maandelijkse opvolging worden de pigmentzones nog verder verbeterd. Welke resultaten mag u verwachten? De HydraFacial™ geeft onmiddellijk resultaat zonder irritatie of downtime.

Klanten ervaren:

  • een mooiere huidtextuur en -kleur
  • kleinere poriën
  • fijnere lijntjes en vervagende rimpels
  • verminderde hyperpigmentatie
  • normaliseren van de talgproductie
  • een betere hydratatie