tache de beaute facebook

Beleef schoonheid bij Tache de Beauté

Beleef schoonheid bij Tache de Beauté

Hoe gaan wij te werk? Onze jarenlange ervaring in de wereld van esthetiek deed ons evolueren naar een schoonheidsinstituut voor èchte huidverbetering, met wetenschappelijk bewezen resultaten! Onze werkwijze is strikt persoonlijk en uniek. U als klant verdient immers onze tijd, inzet, respect en resultaten!
Schoonheidsinstituut Tache de Beauté

Gratis intakegesprek:

  • Tijdens een persoonlijke ontmoeting analyseren wij uw behoeften, uw leef- en voedingsgewoonten, uw medische geschiedenis en medicatie, uw verzorgingsritueel, ...
  • Uw huid wordt grondig geanalyseerd en het vocht- en vetgehalte, de eventuele rimpels, littekens, verslapping, pigmentvlekken, couperose, poriën, .... worden in kaart gebracht.
  • Aan de hand van bovenstaande gegevens wordt een behandelplan opgesteld voor uw verzorging thuis, èn voor behandelingen in ons instituut. Daar kan eventueel voedingsadvies bijkomen, en toevoeging van micro-nutriënten.
  • Wij informeren u eveneens duidelijk over de prijzen, de tijdsduur en de frequentie van de behandelingen en omtrent de beoogde resultaten.

Uw afspraken in ons schoonheidsinstituut:

  • Elke behandeling wordt steeds vooraf gegaan wordt door een korte huidanalyse, persoonlijke aandacht en bespreking van het te volgen ritueel.
  • Wij streven bij uw eerste behandeling(en) steeds naar het in evenwicht brengen van uw huidconditie, daarna pas kan men specifiekere problemen aanpakken. Immers, een huid die niet in goede conditie is, kan onze hooggedoseerde actieve stoffen niet opnemen.
  • De inhoud van een behandeling is niet steeds dezelfde. Wij passen immers onze producten en technieken aan, volgens de noden van het moment.

Onze producten:

Wij maakten een strenge keuze in ons aanbod van producten. Gezondheid, eenvoud en resultaat zijn van het grootste belang. Daarom kozen wij voor gamma's die wetenschappelijke bewijzen leveren inzake effectiviteit van grondstoffen en producten voor eindverbruik.

Onze technieken:

Wij beschikken in ons instituut over methodes, apparatuur en technieken die zorgen voor:

  • Een betere doorbloeding, wat resulteert in een betere opname van voedingsstoffen en zuurstof en een versnelde afvoer van afvalstoffen.
  • Een verhoogde en snelle opname van actieve ingrediënten d.m.v. speciale maskers, ionto- en/of sonoforese, radiofrequentie, lichttherapie, hydrafacial, medische peelings,...
  • De meeste behandelingen worden beëindigd met een deugddoende gelaatsmassage, die de effectiviteit van de verzorging ondersteunt,  en u een fijn relax gevoel geeft! 

Onze kennis:

Onze jarenlange ervaring en de vele opleidingen die wij nog steeds gepassioneerd volgen, het zelf uittesten van onze merken, het bezoeken van internationale beurzen en congressen.... maken dat wij voor de volle 100% achter onze productlijnen staan!

Maak een afspraak:

Heb je interesse om kennis te maken met onze manier van werken? Maak dan meteen een afspraak voor een "gratis intake gesprek". Boek online of bel 09 377 23 84

Met vitale groeten
Het Tache de Beauté - Team